SÖKER JOBB!

(Detta inlägg har jag lagt ut på min Facebook, inlägget är offentligt precis som detta blogginlägg. Ni som bor i Nyköping eller känner folk i Nyköping får mer än gärna dela detta!!) 

 
Hej! 

 
Jag undrar om någon har, eller vet någon som har, ett deltidsjobb som någon form av sekreterare eller receptionist? Dock ej inom hotell- och restaurang då det är den branschen jag försöker komma ifrån efter 13 år :) 

 
Jag är väldigt duktig med datorer och annan teknik. Jag skriver fort på både dator och iPhone och jag både talar och skriver felfri svenska. Talar och skriver även flytande engelska. Jag är bra på att formulera mig och diskutera, argumentera och debattera. Jag har en bra tendens att se till så att rätt ska vara rätt och lyckas alltid få kompensation för något som inte har varit bra. Allt från mobiler som inte funkat som de ska, abonnemang, kläder, skor, prylar osv. 

 
Jag är en kvinna på 31 år som bor med min familj på Arnö i Nyköping. Att jag söker just detta jobb är för att jag de senaste åren har känt mer och mer att det är ett jobb som passar mig som handen i handsken. Jag älskar att ha kontakt med kunder och är riktigt service minded och jag är bra på multitasking. Därför tror jag att det är ett jobb som passar mig! 

 
Så om ni har något sådant jobb eller vet någon som har, säg gärna till eller vidarebefordra detta till dom :) Ni får gärna dela inlägget! 

 
Mvh

 Minoo Ödbro

 

Mail: minoo.odbro@hotmail.com

Annonser

Kommentera här!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s