Tål inte kaffe!

Sista typ året, så har jag märkt att jag inte mår bra av kaffe. Har testat lite då och då för att jag har inbillat mig att det bara har varit tillfälligheter, men icke. Jag mår såååå dåligt av det! Blir typ illamående och stissig i hela kroppen, ibland skakis också. Hjärtklappning får jag ibland också. Helt sjuk! Första gången jag märkte detta hade jag druckit 2 koppar. För inte så längesen så hade jag bara druckit en fjuttig halv kopp. Det sjuka är att jag absolut inte blir såhär av koffeintabletter! Nån som vet varför?! Vad är det för skillnad på koffein och koffein? Blir inte heller så av Starbucks-kaffe! Dricker iof bara Caramel Macchiaton, så den är det väl inte sådär jättemycker koffein i.

Igår köpte jag iaf en förpackning koffeinfritt kaffe. Testade den nyss och än så länge känns det okej! Den var godare också. Mycket lenare än vanligt kaffe…

Det skumma är att jag aldrig har varit en ”kaffe-junkie” och aldrig varit beroende av det. Har bara druckit nån gång ibland om man fikat osv. Men sista 2 veckorna nu har jag fått nästan som cravings efter kaffe! Vet inte varför? Det var iaf detta som ledde till inköpet av koffeinfritt :) Aja, hoppas att jag slipper må skit av detta kaffe iaf!

Annonser

Kommentera här!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s