Tjoflöjt!

Inte många rader skrivna här i veckan, men har inte haft tid, och när jag har haft tid har jag inte haft lust!

I onsdags blev det en heeeeel dag på stan! Lunchade med min kära Emma innan vi strosade runt lite. När hon gick så fixade jag lite andra ärenden och sen var det raka vägen till dagis och hämta skrutten, sen till affärn och sen hem. En hel del stress blev det, så jag var helt slut på kvällen. Har blivit extremt känslig för stress de senaste månaderna som några av er läsare vet.. Det räcker med att jag stressar i 1-2 timmar så kan jag i värsta fall vara helt utslagen resten av dagen och kvällen. Tyvärr! För att inte tala om hur fruktansvärt ont jag hade i ryggen resten av kvällen. Har ju fått värre problem med ryggen nu, och har tom fått special-bh från ortopeden. Har även gått på 2 kurer med Naproxen, men det hjälper inte :(

Men iaf.. Det var nästan samma visa på torsdagen. Då var det stan igen, stress och spring hit och dit, sen hämta Kevin och sen hem till mina föräldrar en stund. Sen var det bara hem, laga mat, mata barn, lägga barn och dö en stund. Fortfarande svinont i ryggen!

Stör mig lite på en sak. I onsdags köpte jag en radiostyrd liten Ferrari till Kevin på BR. Den gick sönder inom en halvtimme!! Backspeglarna satt löst och åkte av och så verkade mottagningen va kass, för man behövde vara ca 1 meter ifrån bilen för att det skulle gå att köra. Så det var anledningen till att det blev stan igen dagen efter! Det var inga problem att byta den, bara att jag bytte till en större bil som fanns på småbarnsavdelningen, en sån där från Play 2 Learn. Dyrare också förstås :( Väl hemma, så packade vi upp den med en sprudlande glad unge som sprang efter och ville leka med den. Det första vi upptäcker när vi ska sätta i batterier är att det bara satt 3 batterier i. Av 5 platser??! Har man demobatterier så sitter dom ju i allihopa! Såg även då på hjulen att det såg ut som att den redan var körd med, så redan då började jag fundera på om den var begagnad. Men skitsamma sa jag, bara den funkar! Testkörde den, och ser sen att ena framlyktan lyste väldigt svagt. Ubbe tog upp den och kollade och då såg han att själva den lilla lampan hade dragits ur och satt bakom chassit. Så den var alltså också TRASIG. Irriterad som fan ringde jag till BR. Deras chef kommer tillbaka på måndag så då ska jag dit minsann! Inte kul att behöva åka fram o tillbaka till stan 2 onödiga gånger pga trasiga (nya!) leksaker! Så jag fick passa på när Kevin var distraherad med annat att ta bilen och fjärren och gömma dom, för att sedan packa ner allt i kartongen igen. Jävla skit.

Igår så gjorde jag absolut ingenting, utan jag bara sov! Vet i sjutton vad det var med mig, men det var precis som att jag var helt utmattad? Sov, sov och sov hela dagen. Gick upp 2-3 gånger och försökte komma upp, men det gick inte att hålla sig vaken! Varje gång jag gick upp så kändes det som att klockan va typ 4 på natten.. Skiiiittrött och helt slut! Vet inte om det kan ha haft att göra med att jag stressade, flängde runt och hade så ont i ryggen de två dagarna innan? Man blir ju trött av värk… Aja!

Idag blev det tvärtom. Hann bara sova 2 timmar, sen var det bara att gå upp med tuppen, som för övrigt heter Kevin. HELA dagen, förutom när han sov sin ynka timme på middagsvilan, så har han varit sååå trotsig! Det har verkligen varit en sån dag där tålamodet bara inte pallar mer och man skulle kunna sälja ungen på loppis… Shit asså! Inte så lätt heller när man själv inte sovit och redan är på tjurigt humör. Men fyyyy vad han trotsar den där lilla killen!! Att det kan få plats med så mycket vilja, envishet och trotsighet i en sån där liten människa..! Geeez!

Det är för övrigt bara mig och Ubbe han är så mot, för på dagis är han tydligen en extremt glad, nöjd och kelig kille minsann! Då frågade jag om jag får med mig rätt unge hem?! Men men.. Det är ju hans lilla period med att testa gränser, och då är det ju oftast bara mamma och pappa som blir lidandes. Pedagogen sa en uppmuntrande sak iaf, och det var att barn trotsar oftast bara om dom känner sig trygga i sig själva och sin omgivning, och de trotsar mot de personer som barnet känner mest trygghet hos ❤

Nu börjar det bli dags för lite sussa nanna för mig! Natti!

Annonser

Kommentera här!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s