Min fot

Den här veckan har det gått åt skogen med träningen. Mycket pga min fot, men även för att jag mått dåligt varannan dag typ. Ena dan känns det som att jag håller på att bli sjuk och nästa är det okej igen :/

Foten är iaf helt cp. Hamnade faktiskt på akuten pga den i onsdags! Hade ju tid hos ortopeden av en annan anledning, och eftersom vårdcentralen inte hade några jourtider kvar varken i måndags eller i tisdags, så rådfrågade jag ortopeden istället. Jag sa precis vad som hänt, hur länge jag har haft ont osv, och hon var rätt övertygad om att jag hade en spricka i foten. Så hon sa att jag skulle gå ner till akuten sen eftersom Vc inte hade tider och dom hade ju inte heller det. Sagt och gjort gick jag dit. Efter låååång väntan (som alltid) så fick jag träffa en läkare. Smått nonchalant brud faktiskt. Men hon tog röntgenbilder och hela baletten. Det visade ingen fraktur alls! Vilket var skönt såklart. Tyckte dock att det hon sa efter var konstigt. Hon sa att jag bara ska ”fortsätta som vanligt” och om jag tycker att Alvedon eller Ipren hjälper så kan jag ta det när jag behöver?!? Hon trodde inte alls att jag varken behövde linda foten, ha nåt stöd eller så för att jag inte ska röra foten. Utan det skulle ”gå över av sig självt” även fast det gör ont.

Det jag tyckte var underligt med den ”domen” var att jag förklarade för henne att jag har haft ont i 2 månader då det var då jag skadade mig först, sen att det blev värre nu när jag började träna. Alltså så har jag ju varit ”som vanligt” i 2 månader, men det läker ju inte? Jag frågade om man inte då borde prova åt andra hållet, att man har nåt stöd på foten så man inte kan röra den alls på ett tag och se om det funkar istället, men neeeejdå. Jag skulle gå på den och röra den. Hmmm, hur ska det då bli bra igen? Fattar nada.

Jag bestämde mig iaf för att ta det lugnt med foten den här veckan ut, så det har inte blivit nån PW. Har dock haft lika ont idag, så jag funderar på att ringa Vc på måndag och försöka få tid där istället. Kanske finns nån där som är lite smartare än hon på akuten :)

Hela grejen är bara så typisk. Jag som verkligen trivdes med att promenera, ska självklart lyckas med detta :P

Annonser

Kommentera här!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s