Update

Helloooo peeps!

Har varit lite off med bloggen igen, sorry! Har glömt fota vad jag har ätit och nästan glömt vad jag har ätit faktiskt.. Haha!

Men det går bra! Äter bara LCHF såklart men träningen har det blivit slappt med. ”Skadade” foten när jag var ute på PW i lördags. Hann gå en km innan det gjorde så ont att jag inte kunde gå. Som tur var så var Ubbe ledig och hemma med Kevin, så dom fick komma och hämta mig. Det gjorde verkligen så ont att jag inte hade klarat att gå tillbaka! Har iaf pratat med Vårdcentralen både igår och idag, men de tror att det bara är en överansträngning i och med att jag inte motionerade förut, men nu har jag satt igång väldigt plötsligt. Så har varit svullen om foten över helgen, men det har lagt sig så nu gör det bara ont när jag går. De sa att jag skulle ta det lugnt med foten ett tag och knapra lite Ipren så det inte blir inflammerat.

Tur att man har en så kunnig vän som Angelica som skickade massa tips på hur jag kan träna överkroppen hemma istället, eftersom jag inte kom iväg till gymmet pga foten. Så det får bli hemmaträning i några dagar nu :)

Räknade även ut att om jag ska nå mitt mål på -45 kg innan 1 Mars nästa år, så behöver jag gå ner 4 kg i månaden. Det borde jag ju klara! Eller vad tror ni? :)

Annonser

Kommentera här!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s