Ajaj

Kevin fick ”ajaj” på dagis i fredags.. Han hade ramlat och dunkat i ögat i en bordskant! Blodet hade sprutat och han var arg som ett bi, så fröknarna fick inte ens kyla ner det. Han fick ett litet sår bredvid ögat och så hade han som en röd rand i pannan efter bordskanten med. Som tur var så var det inget farligt alls och bara ett ytligt sår!

Dagen efter fick jag mig en smärre chock. Han sov i ca 3 timmar vid middagsvilan och när han vaknade så började jag nästan gråta av hur han såg ut. Det vill säga såhär:

20130116-105856.jpg

20130116-105939.jpg

Det blossade liksom upp på bara några timmar! Men men, fortfarande ingen fara på taket. Ringde 1177 för säkerhets skull och de sa att det inte var nån fara då han inte har nån förändring i själva ögat. Så nu går han runt med jordens blåtira!

Jag var smart nog att ringa försäkringsbolaget också, så vi får 600:- i ersättning för sveda och värk, läkarbesök och resan till vårdcentralen. Han var hos läkaren igår morse eftersom försäkringsbolaget ville ha det dokumenterat om det blir ärr. Så om han har ärr kvar om 1 år så får han ut mer ersättning! Bra va?! :)

Stannade och pratade med Kevins underbara fröknar imorse på dagis och de undrade om hur det gick med allt. De blev skapligt förvånade alla 3 när jag berättade om försäkringsbolaget och tyckte att 600:- ändå var ganska mycket för ett litet sår. Positivt förvånade alltså :) Men vadå, betalar man för en försäkring så är det klart man ska plocka ut pengar om den täcker skadorna ;)

Huvudsaken är iaf att han mår bra, vilket han har gjort hela tiden. Han har inte alls verkat besvärad av det. Min lilla plutt ❤

Annonser

Kommentera här!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s