JULAFTON!

Wohohooo! Idag har det varit rena rama julafton för mig! Var och hämtade ut 2 paket på Posten och det var min nya dator OCH en iPhone 5!!

Det mindre roliga är att jag har suttit i ett par timmar med att installera/avinstallera och hålla på… Men nu är datorn klar och jag ÄLSKAR den! Den är både bra och snygg, och jag är glad :D Nu är det dags att installera luren… Får se hur bra det går :P

I övrigt är det ganska okej. Dock inte för Kevin, som håller på att bli sjuk tror jag. Han har varit jättesnorig och jättehostig sen i förrgår, men det bryter liksom inte ut! Ingen feber eller nåt, bara rinnande snor, en massa slemhosta och ett inte så trevligt humör ;) Han är inte hängig eller så, bara lite lättretlig kan man väl säga! Så här är vi beredda på att vara hemma och kurera oss, om han vaknar upp sjuk. Han har även bökat så in i h*lvete de sista två nätterna. I förrgår natt var han vaken från ca 02-06. Var ledsen, bökade, var arg osv. Igår hade han en period runt 23-tiden då han var sååå arg och ledsen och sjuuukt pappig. Gav han Alvedon efter ett tag, för det kändes som att han hade ont nånstans med tanke på hur ledsen han var osv. Han somnade väl om efter nån timma och sov i kanske två timmar, sen var det igång igen. Vi hade lagt Ubbes t-shirt i hans säng, men han gav sig inte förns han fick sova i pappas famn i soffan. Då sov han gott till strax efter 07, vaknade upp pigg och glad och fick åka till dagis. Så som sagt, får se hur den här natten och morgondagen ser ut.

Nej nu ska jag få arslet ur vagnen och fixa min lur. Datorn ger ju en lust att skriva en massa ;)

Annonser

Kommentera här!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s