Smärta

Jag har så ont, så ont… Har haft ont i huvudet precis hela veckan, men igår började det bli värre. Igår hjälpte det dock att ta Treo, även fast vi var iväg på stan och en massa ärenden. Men idag asså… Jag ligger fortfarande i sängen! Har bara gått upp för att gå på toa, borsta tänderna, dricka vatten och ta Treo. Och klockan är snart 19.30!

Trodde att det skulle hjälpa om jag tog sovmorgon imorse, men kunde inte sova pga värken. Varje gång jag lyckades somna, vilket tog en jävla tid varje gång, så vaknade jag efter högst 20 minuter igen. När jag märkte att tiden bara gick och det var en timme kvar tills Kevin skulle hämtas, så ringde jag desperat till Ubbe och sa att jag tror att han måste komma hem. Bara tanken på att gå ut och gå med den fruktansvärda huvudvärken gav mig mer huvudvärk. Så han åkte hem och fick halvdagsvabba helt enkelt. Jag har bara legat här som ett jävla kolli och har ont. Hade dock saknat Kevin massor så trots värken och illamåendet så fick han vackert stanna i våran säng och göra mamma glad :) Tänk vad mycket glädje ens barn skänker en egentligen!!

Har iaf pratat med Vårdcentralen, men blev inte klokare av det. Jag sa att jag aldrig tar Alvedon mot huvudvärken för det enda som funkar på mig är Treo, men det var bra sa hon för Treo är tydligen bättre på att vidga blodkärlen eller nåt sånt. Sen tipsade hon om kaffe eller koffeintabletter. Har tabletter hemma, men jag pratade inte med dom förns vid 17, och med mina sömnproblem så kändes det inte som det ultimata att ta en tablett då. Men imorn skulle jag testa med Treo och koffeintabletter, så får vi se om det känns bättre. Det hoppas jag, för på kvällen när Ubbe har slutat så ska jag till Joanna och träffa henne och Carro och mysa! Har inte träffat Carro på en månad, så det bara måste bli av!

Jag förstår att många av er som läser detta tycker att jag borde åka till akuten eller träffa en läkare, men saken är såhär:
Jag har lidit av spänningshuvudvärk i flera år. Den var riktigt illa när jag var gravid med Kevin, sen gick det över ett tag men nu de senaste 6-8 månaderna har det blivit värre igen. För några månader sen så hamnade jag faktiskt på akuten en helg, för jag hade en liknande episod med värk då med, som eskalerade för varje dag. Läkaren där konstaterade att jag INTE lider av migrän, och det tror jag inte heller, då jag inte har de symptomen. Har även testat receptfri migränmedicin, men det hjälpte inte alls. Läkaren på akuten sa att hon var helt säker på att jag led av kraftig dubbelsidig spänningshuvudvärk och skickade hem mig med ett recept på Citodon. Det vägrar jag ta sen dess, för av nån skum anledning så fick jag ännu ondare av dom!

Så jag vet att jag inte behöver vård i dagsläget för att jag vet vad det beror på, jag vet bara inte vad i hela friden jag ska göra för att inte må såhär dåligt?! Det gör lite ont i pannan, sen sitter det värsta i tinningarna, sen drar det sig längs sidan av huvudet ovanför öronen och ner mot nacken. Det är en vidrig smärta som även ger ont i ögonen och ett äckligt illamående. Mådde inte så illa på dan, men de senaste timmarna har jag känt mig spyfärdig, speciellt när jag går.

Just nu känner jag mig sådär ynklig och mesig som jag gör när jag är jättesjuk. Vill bara sluta ha ont och må illa, är det så mycket begärt?!

:(

Annonser

Kommentera här!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s