This week

Tänkte skriva lite om vad vi har haft för oss de senaste dagarna :)

I onsdags åkte jag ner på stan själv, utan barn, make eller vänner. Det var faktiskt väldigt skönt att gå runt och titta på vad man vill och prova kläder utan att stressa :) Jag lyckades få till en sista minuten lunch med Becka och Jill som jag inte har träffat på hundra år också! Det var väldigt trevligt :)

Efter lunchen skjutsade Becka mig hem till Emma. Äntligen skulle jag få träffa Vincent! Ja, Emma och Jonathan också förstås, men Vincent längtade jag mest till ;) Vi drack lite kaffe och umgicks lite. Jag hade presenter med mig till både Vincent och Miranda, och Miranda ville gärna att jag skulle vara med och leka med hennes nya ponnysar som hon fick. Det var såna med hårklämmor med olika färger på hår som jag fick sätta i mitt hår. Skulle aldrig visa mig ute så, men vad gör man inte för barnen ;)
Vincent sov mest, men så fort han vaknade till så var jag alert och tog honom så jag fick mysa! Snacka om att det har ryckt i livmodern sen dess! Men vi ska vänta ett tag till med att försöka igen :)

Ubbe och Kevin kom och hämtade mig där för vi skulle till Kevins farmor på lite fika. Vi köpte med oss en prinsesstubbe och firade lite! Det var mysigt och när vi skulle åka fick både farmor och Ingemar varsin puss av Kevin. Pussunge! Efter fikat där så åkte vi tillbaka till Emma och Jonathan och hängde en stund där med dom och deras grannar, som också hade en liten nyföding :) Jag var så upptagen av Vincent bara så jag minns inte ens vad deras bebis hette :P

I torsdags spenderade jag och Ubbe en hel dag på stan. Vi shoppade loss till alla barnen med lite nödvändiga saker. Cubus hade ju 30% på allt så där handlade vi mest! Det enda som fattas är lite grejer till Alex, men han är ju så stor nu så han måste va med och prova. Så vi får ta en dag på stan med honom i veckan. När vi var på stan så slog det mig att vi hade missat att köpa en födelsedagspresent till Jonathan. Och jag visste precis vad den whisky-lovern skulle få så det var bara in på Cervera. Köpte såna där coola whiskyglas som har som en kula i botten så dom rör sig när dom står på bordet, alternativt ser bara läckra ut när det ser ut som att de står på sniskan. Sen var vi inne på Hallbergs och ordnade med beställning till Ubbes vigselring som han ännu inte har återfunnit. Fattas bara lite försäkringspapper, sen kommer han snart ha sin ring på fingret igen :) Stackarn har mått jättedåligt och saknar den jättemycket..

Efter shoppandet så tog vi en lunch på Coffeehouse, sen åkte jag till läkarn. Blev sjukskriven resten av året faktiskt… Har sån tur med FK också med världens mest förstående och hjälpsamma handläggare!
När Ubbe hämtat mig där så åkte vi till Inter Sport på Gums en snabbis. Fyndade ett par skitsnygga Nike-skor till Kevin för bara 150:-!! Sen var det dags att åka och hämta våran guldklimp på dagis, sen åkte vi en snabbis till Emma och Jonathan igen så han fick sin present. Han blev jätteglad :D Vi hann dock inte vara där så länge då det skulle komma en kille hem till oss och kolla åå crosstrainern. Han köpte den :) Han ska komma i em och hämta den, så det är skönt att den är borta! Det ska även komma en massa andra köpare och köpa lite annat smått och gott.

Igår blev en hemmadag. Medans Ubbe jobbade och Kevin var på dagis så tog jag tag i en massa trist administrativt jobb som att ringa runt till olika ställen, fylla i blanketter om diverse saker, maila, posta, betala räkningar osv. Sen hämtade jag min guldklimp på dagis och vi var hemma och lekte massooor tills pappa kom hem och myste :)

En rolig grej var när Kevin satt och kollade på tv en stund. Jag satt med honom och det var Quack Pack på tv. Helt plötsligt börjar Kevin asgarva åt dom och han slutade inte! Han garvade så han knappt kunde andas åt Knatte, Fnatte och Tjatte, men jag fattade aldrig vad som var så kul? Är väl för gammal, haha :P

Nej nu ska jag plocka lite här hemma medans min skatt sover middag….

Annonser

Kommentera här!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s