Update

Förutom den underbara kvällen vi har haft, så var det lugnt på dagen. Ubbe jobbade, Kevin var på dagis och jag var hemma och donade. Kom en karl hit också och installerade en liten dosa för värmereglering i våran hall, så jag var tvungen att hålla mig hemma :) Tydligen så ska alla hus/lägenheter få såna här installerade i veckan och tydligen så har utvecklingen gått så långt att man med hjälp av denna dosa kan reglera värmen. Om föreningen bestämmer att det inte får vara kallare än tex 22 grader hemma hos nån, så knappar dom in det i en dator som sen skickar signaler till dosan som sen skickar tillbaka signaler osv osv och på så sätt kan en dator bestämma värme :) Coolt va??

Mindre coolt är att de imorn ska stänga av både vatten och värme. Kallvattnet kommer tillbaka imorn kväll, men värme och varmvatten kommer inte förns torsdag kväll. Så nu har vi bunkrat upp med vatten! Imorn har jag även tänkt att hålla mig borta så att jag kan gå på toa när jag vill :)

Ska till stan och köpa nåt fint till nyfödda lille Vincent för dit ska jag senare på dan och ääääntligen få träffa det lilla livet :D På eftermiddagen plockar Ubbe och Kevin upp mig och då ska vi till hans mamma och fika lite!

I’m sooo fucking happy right now!!!!

Nu ska jag se om jag kan somna snart.. Min make ligger redan här och håller om mig hårt och snarkar i mitt öra… Kärlek ❤

Annonser

Kommentera här!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s