Energitjuv

Jag har ingen aning om vad det har varit med mig idag. Jag har varit såååå trött precis hela tiden! Inte orkat göra nåt och inte orkat brytt mig om nåt… Jag och Kevin har varit hemma hela dan och vi har bara slappat. Han har tom haft pyjamas på sig hela dan. Det blev en sån dag idag..

Själv har jag legat utslagen i soffan och halvslumrat hela dan. Jag sov när Kevin middagsvilade med, men är ändå helt slut. Nu ligger Kevin i sin säng och sover och jag sitter i våran säng, äntligen. Har typ längtat hela dagen efter kvällen så jag får sova ännu mer! Ska kolla på lite SATC och sen sova. Vet inte när min man kommer hem heller, men jag längtar tills han kommer hem och kryper ner hos mig och håller om mig som han gör varje kväll.

Men vem är energitjuven? Nån som vet? Varför all denna trötthet helt plötsligt? Är det vädret? Är det hösten? Känns bara skumt att vara såhär slut fast man inte har gjort nåt särskilt liksom… Har inte ens orkat laga mat och har bara ätit två mackor och några smörgåsrån i eftermiddags. Är inte sugen eller hungrig alls :/

Aja, hoppas på en piggare dag imorn!

Annonser

Kommentera här!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s