Kaffeskakis!

Imorse när jag hade lämnat Kevin på dagis så tog jag bussen in till stan med vackra Veronica! Vi tog en liten frulle och varsin latte på Coffeehouse och snackade lite skit och hade trevligt :)

Efter det gick jag på stan en sväng och kom hem med en t-shirt och några par strumpor till Kevin. La även undan ett par chockröda jeans till honom och ett par byxor till mig på Kappahl. Hade nämligen med mig min bonuscheck på 150 spänn men fick inte använda den utan mitt klubbkort, så de får jag hämta hem i helgen :)

Ringde sen till Linda och kollade om hon hade nåt för sig, och det hade hon inte. Så hon och min söta gudson Loke plockade upp mig på stan och sen åkte vi hem till oss och drack kaffe och snackade skit :)

Jag har blivit känslig mot kaffe sen jag var gravid med Kevin, så jag blir lätt lite skakis med lite hjärtklappning när jag dricker mer än en kopp.

Nu väntar jag och Alex hemma på att Ubbe ska komma hem med Kevin och Tim, sen ska vi till deras farfar på fika så vi får se deras nya hem :) Jag får nog hoppa över kaffet där känner jag ;)

Ikväll vill barnen ha tacos, så det blir tacomys med dom, sen tror jag att de skulle ha filmkväll. Tyvärr så tror jag att jag hoppar filmen så de får kolla med sin pappa och ha lite pappatid :) Jag har bara sovit typ 2 timmar inatt så jag lär ju vara helt slut efter middagen. Ska nog lägga mig i våran säng och fortsätta kolla på Sex and the city som jag började kolla på från början häromdan och försöka somna skapligt tidigt.

Här sitter min fina gudson i våran soffa och är allmänt nöjd:

20121019-151739.jpg

Annonser

Kommentera här!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s