Slappsöndag

Igår var jag hos Joanna och hade det mysigt. Vi tog det bara lugnt, drack vin och pratade massooor… Jag kom hem vid 01 nån gång. Blev lite sugen på att hänga med Linda o dom ut, men ångrade mig snabbt och kände att jag hellre satt kvar och umgicks. Tydligen så missade jag inget heller då det inte alls var kul ändå! Känner mer och mer ju äldre jag blir att krogen känns mer och mer tråkig. Man får ut så mycket mer av att stanna kvar hemma hos nån och UMGÅS!! :)

Idag fick jag en sovmorgon av hög rang av min fina man… Det behövdes!! Nu har vi precis varit på Ica och handlat lite till maten, så snart ska vi käka hamburgare och efter det ska Kevin bada så han är ren och fin till dagis imorn :)

På onsdag är Ubbe ledig och då tänkte vi försöka få upp våran enorma väggdekor som vi ännu inte haft tid att få upp! Den är ju 2,77×1,20 meter stor och är i typ 20 delar så det kommer ta sin lilla tid!

Bjuder på en bild på min fina pojk. Såhär låg han och sov när jag kom hem inatt, tungt sov han också och snarkade :P Min plutt ❤

20120909-181422.jpg

Annonser

Kommentera här!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s